Dia Internacional de les famílies

L’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1993 va proclamar el dia 15 de maig com el Dia Internacional de les Famílies, per poder de manifest la rellevància que des de la comunitat internacional s’atorga a les famílies.

La commemoració del Dia Internacional de les Famílies és una ocasió per tal de posar de manifest el paper rellevant que tenen les famílies així com conscienciar sobre els diversos processos i socials i econòmics que afecten els nuclis familiars.

Aquest 2024 concretament s’ha proposat el lema “Famílies i Canvi Climàtic” per tal de crear consciència com el canvi climàtic afecta a les famílies i el paper que les famílies poden desenvolupar en l’acció climàtica.

Des de Prohabitatge Som Llar des dels diversos projectes del Programa d’Inclusió Residencial en l’acompanyant dels itineraris d’inclusió residencial s’incorpora la dimensió de l’habitatge digne.

Partint de l’habitatge com a un escenari de drets i entrenament competencial, acompanyem a les famílies en la identificació i presa de consciència respecte a un ús respectuós i sostenible dels recursos, de manera que les famílies prenen consciència i adquireixen recursos i enes per contribuir des de casa a partir dels hàbits quotidians per frenar el canvi climàtic.

Des de l’empoderament de les famílies que acompanyem i amb les eines que disposen, fomentem que des de les mateixes llars cada una pugui desenvolupar la seva contribució i transmetin els valors de generació en generació, tenint en compte el paper clau de la infància.

logo
SERVEIS CENTRALS BARCELONA

C/ CÒRSEGA 114,  BAIXOS; BARCELONA (08029)
93 839 44 69

OFICINA TERRASSA

C/ SANT PAU Nº 9; TERRASSA (08221) 
93 720 49 84