Donacions

Prohabitatge té convenis amb entitats i empreses amb Responsabilitat Social Corporativa que busquen enfortir el suport i la cobertura de necessitats que tenen usuaris/es de l’entitat, aquestes relacions de col·laboració aporten un valor afegit a ambdues parts. Dins d’aquests convenis també es contemplen donacions de material on es té molt en compte la lògica de sostenibilitat i reaprofitament de recursos, així com de proximitat entre actors del territori buscant teixir xarxes comunitàries. Si sou una entitat social, una empresa amb Responsabilitat Social Corporativa o una persona privada que vol fer una donació de material, podeu contactar al següent correu: defentnusos@prohabitatge.org

 

Què necessitem?

Suport al trasllat

Les famílies moltes vegades necessiten aquest tipus de suport en el moment de dirigir-se cap a la seva nova llar, busquem persones que es vulguin involucrar en aquest procés oferint transport i mans per tal d’ajudar amb la tasca.

 
Mobles

Moblar els edificis i fer sentir als usuaris com a casa implica que cada lloc tingui els elements corresponents per poder fer-hi vida el més a gust possible.

Maletes

Les maletes són imprescindibles per tal de fer els trasllats i poder transportar totes les pertinences dels usuaris/es. Aquestes són indispensables i en la majoria de casos els trasllats es fan sense aquestes.

Arrengaments

Tant les eines com la disponibilitat per tal d’ajudar a fer arrengaments de tota mena ens són molt útils. Resulten una eina que proporciona molta ajuda als usuaris/es que no estan familiaritzats a certes tasques i activitats.

Dispositius electrònics

Avui en dia els dispositius electrònics són eines indispensables per tal d’estar connectats amb la societat i poder mantenir-te informat, tant en l’àmbit educatiu com cultural. Tauletes, mòbils… ajuden al fet que les famílies es mantinguin integrades.

Electrodomèstics

Igual que els mobles, els electrodomèstics faciliten fer vida en un habitatge.

A part d’aquests, realitzem diverses campanyes on recollim aliments, roba i joguines.

 
logo
SERVEIS CENTRALS BARCELONA

C/ CÒRSEGA 114,  BAIXOS; BARCELONA (08029)
93 839 44 69

OFICINA TERRASSA

C/ SANT PAU Nº 9; TERRASSA (08221) 
93 720 49 84