El nostre equip

L’equip de Prohabitatge es conforma per persones remunerades i voluntàries formades i especialitzades en àmbits socials, administratius, jurídics i de gènere o vinculades al Tercer sector, el seu perfil varia segons l’àrea de treball i les funcions assignades.

 

Equip Barcelona

Equip Terrassa

Responsables d'àrea

Carolina Pallàs

direcció general i gerència
Diplomada en Educació Social i Llicenciada en Ciències del Treball. Amb més de 25 anys de carrera professional en l'àmbit social desenvolupant funcions diverses com direcció de programes, consultoria i docència o planificació i desenvolupament de projectes, s'incorpora a ProHabitatge com a Directora General i Gerent de l'Associació amb l'afany de defensar el dret a l'habitatge de forma transversal i continuar lluitant per a contribuir a la inclusió residencial amb perspectiva de gènere.

Olga Felis

directora operativa
Llicenciada en Dret, educadora social habilitada i Postgrau en Mediació Comunitària. Trajectòria de més de 25 anys al tercer sector social i a diverses administracions públiques com a jurista social, educadora, mediadora comunitària, coordinadora de projectes, investigadora i formadora. S’incorpora el 2022  a Prohabitatge/Som llar com a directora operativa, amb la il·lusió de contribuir al creixement sostenible i coherent de l’entitat, des de l’enfocament de drets i deures i perspectiva feminista que la caracteritza.

Susana García

administració i finances
Diplomada en Ciències Empresarials i Màster Direcció i Gestió d’Entitats sense ànim de lucre. Trajectòria de més de 15 anys en el tercer sector social com a responsable d’Administració i Finances. S’incorpora a l’abril del 2020 a ProHabitatge/Som Llar com Directora d’Administració i Finances.

Isabel Martín

servei juridic i gestió immobiiària
Advocada i mediadora registrada en el Registre de Mediadors/es i Entitats de Mediació del Ministeri de Justícia en l'àmbit civil i familiar. Després de més de 25 anys d'exercici professional, compatibilitzats amb funcions d'assessorament i suport en entitats d'acció social, s'incorpora a l'Associació Prohabitatge el gener de 2023 com a directora de Servei Jurídic i Gestió Immobiliària per a aprofundir en el treball d'inclusió, solidaritat i transformació social en la lluita per l'equitat social.

Sílvia Laporta

cap de l'àrea de gènere
Diplomada en Educació Social i màster en Violència Masclista i Mediació Comunitària i Familiar. Desenvolupa la seva trajectòria professional a diferents àmbits d’intervenció social i al 2011 s’incorpora a l’Associació ProHabitatge/Som Llar, primer com a tècnica social i des de 2013 com a coordinadora a diferents programes. Actualment desenvolupa la seva tasca com a coordinadora d l’Àrea de Gènere, en defensa del dret a l’accés a l’habitatge des d’una perspectiva de drets, interseccional i de gènere. 

Lluís Mas

coordinador de l'àrea de transversals
Diplomat en Treball Social i postgrau en Lideratge i Innovació en les ONG. Inicia la seva trajectòria professional en l'atenció a joves en risc dins dels àmbits de l'educació, la formació i la inserció laboral. Des del 2005 centra la seva activitat en el disseny, implementació i desenvolupament de projectes adreçats a l'atenció d'infants, joves i les seves famílies a través de la coordinació i direcció de diferents entitats socials. A principis de 2023 s'incorpora a ProHabitatge com a coordinador de l'Àrea de projectes Transversals dirigits a incrementar les oportunitats d'èxit dels itineraris d'inclusió que promou l'entitat.

Òrgans de govern

Josefa Rubio Serrano

presidenta

Ana López Anguera

secretària

 

Montserrat Camps i Marsal

vocal

Teresa López Pastor

sòcia

Belén Fernández López

sòcia

 

Josefa García García

sòcia

 

Remei Sipi Mayo

sòcia

 

Organigrama

logo
SERVEIS CENTRALS BARCELONA

C/ CÒRSEGA 114,  BAIXOS; BARCELONA (08029)
93 839 44 69

OFICINA TERRASSA

C/ SANT PAU Nº 9; TERRASSA (08221) 
93 720 49 84