Més de 20 anys treballant per oferir habitatge a persones i famílies en situació de vulnerabilitat ens han ensenyat que el seu veritable procés de transformació i empoderament interior comença a partir del moment en que aquell habitatge es converteix en en una llar. En la seva llar, encara que sigui temporalment.

Un habitatge per aquestes persones esdevé molt més que quatre parets que fan d’aixopluc i de domicili postal. És el punt de partida des d’on recomençar, des d’on reconstruir una nova vida, des d’on recuperar l’autoestima i poder mirar amb ulls d’esperança un món amenaçador.

A Prohabitatge creiem el l’enorme poder guaridor que té una llar confortable i per això dediquem tots els nostres esforços a crear les condicions per assegurar que les persones i les famílies que atenem troben molt més que un habitatge, troben una llar on s’obri pas la vida.

Una llar vol dir arrelament, vol dir aprenentatge, vol dir cura i vol dir vincle. I és clau, que en el seu procés d’empoderament la llar és converteixi en una veritable palanca de transformació vital que els permeti crèixer i afrontar el seu futur amb la confiança que han adquirit les eines necessàries per fer-ho.

A Prohabitatge volem oferir aquestes eines com una part fonamental de la pròpia llar, com un dels seus valor indissociables. Perquè és a la llar on s’aprén a administrar els recursos, on s’aprén a cuinar de manera saludable, on juga la mainada i fan els deures. Però també on descobrim que podem reparar una aixeta, teletreballar i cuidar-nos quan estem malalts.

A Prohabitatge som Llar perquè llar vol dir empoderament personal, vol dir esperança i vol dir vida. Una nova vida.

logo
SERVEIS CENTRALS BARCELONA

C/ CÒRSEGA 114,  BAIXOS; BARCELONA (08029)
93 839 44 69

OFICINA TERRASSA

C/ SANT PAU Nº 9; TERRASSA (08221) 
93 720 49 84